Weerbaar Meppel

Het Team in beeld

Mustapha

Ik ben Mustapha el Barbari, een expert op het gebied van veiligheid, weerbaarheid en multicultureel vakmanschap.

Geboren in Meppel, won ik op jonge leeftijd het Nederlands Kampioenschap Karate. Dit gaf mij de kracht en het zelfvertrouwen om mijn grenzen te verleggen. Mede door deze ervaring, heb ik successen behaald in Muaythai en kickbokswedstrijden in het binnen- en buitenland.

Naast mijn sportieve prestaties heb ik waardevolle inzichten opgedaan tijdens mijn carrière bij de politie. Hier kwam ik in aanraking met verschillende culturen en werd ik me bewust van het belang van effectieve communicatie en het overbruggen van culturele verschillen. Ik heb mijn expertise verder ontwikkeld door het behalen van een HBO-opleiding in Mediation en ben gecertificeerd jongerencoach.

De stap naar meer Weerbaarheid

Met mijn opgedane kennis en ervaring heb ik Weerbaar Meppel opgericht. Hier verzorg ik trainingen en advies op het gebied van veiligheid, weerbaarheid en multicultureel vakmanschap. Mijn doel is om anderen te helpen hun zelfvertrouwen te versterken, effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen en zichzelf weerbaar te maken in de maatschappij.

Met mijn ruime ervaring in zowel krijgskunsten als het omgaan met culturele diversiteit, kan ik op een unieke manier bijdragen aan het versterken van weerbaarheid en het bevorderen van een veilige omgeving. Ik geloof dat zelfoverwinning de grootste overwinning is, en ik sta klaar om anderen te helpen hun eigen kracht te ontdekken en te gebruiken om hun doelen te bereiken.

Ervaring/en Certificaten

Hieronder vind u enkele van mijn sportieve prestaties en opleidingen. Lees hier meer over projecten van Weerbaar Meppel.