Ontdek je kracht met Weerbaar Meppel!

Actief werken aan  bewustwording

Weerbaar Meppel
Ieder mens is uniek

Bij Weerbaar Meppel begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is voor scholen om een veilige omgeving te creëren waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen, communiceren en samenwerken. Daarom bieden wij trainingen aan op het gebied van veiligheid, weerbaarheid en multicultureel vakmanschap. De aanpak van pestproblematiek is slechts 1 van onze sterke punten. Wij streven er naar om bewustwording te creëren omtrent pestgedrag en de consequenties daarvan.

de grootste overwinning?

= zelfoverwinning

Onze trainingen zijn gericht op het vergroten van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. We bieden maatwerktrainingen aan die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu docenten wilt trainen in het omgaan met pestgedrag of uw leerlingen wilt leren hoe zij zich kunnen wapenen tegen pesten, Weerbaar Meppel heeft de expertise en ervaring om u te ondersteunen.

Samen kunnen we werken aan een veilige school met een veilige leeromgeving waarin pesten geen plek heeft en waar respect voor elkaar iets vanzelfsprekends is.

We hebben een sterke samenwerking met CK Impact. Ons team staat klaar om pestgedrag binnen uw school te verminderen en aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen en adviesdiensten.

De eerste stap tegen pesten. Samen sterk
Een halt tegen het digitaal pesten

Contact

Vult u het formulier in voor een afspraak met Weerbaar Meppel. We nemen dan z.s.m. contact met u op!

Adres & Route:

Uiteraard kunt u ons ook bellen:

2 + 2 =